1 octombrie 2009

BASESCU IL VA SUSTINE PE MIHAI RAZVAN UNGUREANU LA URMATOARELE ALEGERI PREZIDENTIALE


REALITATEA.NET - Proiect de preşedinte - Episodul 14: Mihai Răzvan Ungureanu, diplomatul

Dupa miscarea de "maestru" a lui Traian Basescu de inlaturare a PSD de la guvernare, actualul sef al statului pregateste o alta lovitura de proportii in perspectiva alegerilor prezidentiale.
Surse din anturajul PD-L sustin ca dupa ce TRAIAN BASESCU NU VA MAI CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT DE PRESEDINTE, acesta va alege sa-l sustina pentru fotoliul de presedinte pe RAZVAN MIHAI UNGUREANU - actual sef al SIE (n.n. - vezi modelul sovietic ales de ex-presedintele rus Boris Yeltin), un personaj cu relatii extrem de puternice in diverse cancelarii occidentale. Alegerea lui Zeus a survenit dupa ce acesta a realizat ca o evetuala criza economica mondiala care se va rasfrange asupra Romaniei va eroda increderea PDL in randul populatiei ca urmare a masurilor de austeritate care se vor lua. Asa ca, o eventuala cadere a PDL, in perspectiva iesirii sale de la Cotroceni il va face sa gaseasca un inlocuitor care sa-i asigure imunitate atat lui, cat si familiei sale si apropiatilor sai (Boc, Udrea etc). Daca RMU va accede la putere (intr-o prima faza la Palatul Victoria si apoi la Cotroceni - ca "independent, dar cu sprijinul PD-L), va urma un imens cutremur pe scena politica. Sub bagheta lui RMU, dar ghidonata de El-Comandante va urma "curatirea" PD-L, proces care va culmina cu apropierea de anumiti lideri ai opozitiei si cu taierea unor capete importante din actualul partid de guvernamant, acum extrem de apropiate de actualul presedinte.
P.S.: Iata cum preconiza REALITATEA lui Vantu, in luna mai a.c., candidatura lui Mihai Razvan Ungureanu!
P.S. 1: La doua ore si 22 de minute dupa ce am postat aceasta stire, informatia a fost preluata de site-ul http://www.inpolitics.ro/, fara insa a se preciza sursa. Am postat un comentariu in care-l rugam pe Bogdan Tiberiu Iacob sa precizeze sursa stirii. Initial comentariul meu a fost publicat, insa ulterior a fost sters. Fara comentarii...
P.S.2: Acum cateva minute m-au contactat anumite surse din PD-L, care mi-au comunicat ca devoalarea planului prezidential (cunoscut de numai 5 oameni) a facut mare valva, incurcand intr-o oarecare masura planurile portocaliilor.