9 decembrie 2009

SOV dat in consemn la frontiera. Intoxicare sau adevar?

Hotnews a dezvaluit acum 20 de minute ca tatal FNI "a fost dat in consemn la frontiera intr-un dosar deschis de procurori in vara acestui an in cazul Nicolae Popa, considerat mana dreapta al celui care trece drept parintele FNI". Ce-i viata asta! :)
Base + Vantu = LOVE, SOV il face pe Geoana pentru Base, iar acum Base da semne ca l-ar sacrifica pe altarul coruptiei si de dragul electoratului pe tatal FNI. Normal asa ar fi. Doar maurul si-a facut datoria si acum el poate sa moara! Ce-mi ar placea sa fie asa!!! Numai sa nu fie intoxicare!
P.S. : Daca SOV ar intra la bulau poate reuseste si "mogulul bun" care l-a sustinut pe Basescu, adica Mihai Iacob - patronul de la "Curentul", sa-i "execute" acestuia casa din strada Paris pentru o datorie din afacerea BRS. Parca am mai vazut "filmul " asta! Nu seamana leit scenariul cu cel din din filmul "Rapiti in Irak", unde sirianul "rau", Omar Hayssam a intrat la bulau, iar sirianul "bun" amic cu Basescu a ramas cu averea "teroristului"?

NICOLAE ULIERU SI VICTOR RONCEA IL ACUZA PE SEFUL SIE CA AR FI SPION STRAIN. TELEVIZIUNEA UNUI MOGUL ZICE CA BASE L-AR VREA PREMIER PE AMICUL LUI SOV

Un post de televiziune a reluat, astazi, o informatie exploziva publicata de cunoscutul jurnalist Victor Roncea pe blogul sau inca din data de 19 noiembrie a.c.: anume ca actualul sef al SIE, Mihai Razvan Ungureanu, ar urma sa fie propus de Traian Basescu in functia de prim-ministru intr-un viitor guvern PDL-PNL. Informatia este putin credibila in conditiile in care Victor Roncea sustinea in respectiva informatie ca "Seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, acuzat ca este agent Mossad de fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru. EXPLOZIV". (foto)
"Directorul numit carma la SIE de Traian Basescu, Razvan Mihai Ungureanu, se vede confruntat cu o acuzatie de cea mai mare gravitate, formulata de fostul purtator de cuvant al SRI, lt.col. Nicolae Ulieru, anume ca ar fi agent al unei puteri straine. Acuzatia apare, interesant, exact cand se vehiculeaza tot mai tare informatia ca Ungureanu urma sa fie premier al unui guvern PDL-PNL, in cazul unei noi victorii a lui Traian Basescu", sublinia Roncea preluand o informatie inpolitics.ro.
Informatia referitoare la M.R.U. a ajuns si la Cotroceni, cunoscandu-se faptul ca ROncea este un jurnalist apropiat al lui Traian Basescu si extrem de apreciat de liderii PDL [iata ce spunea senatorul PDL, Iulian Urban - vicepresedinte al Comisiei Juridice a Senatului pe blogul sau, despre Victor Roncea: "(...) Reteta succesului lui Basescu si victoria jurnalistilor independenti impotriva presei ticalosite a mogulilor media: Care a fost reteta succesului lui Basescu, cand nimeni nu-i dadea vreo sansa? (...) Jurnalisti ca fratii George si Victor Roncea, alaturi de colectivul ziarului Curentul au avut o verticalitate si un curaj de a spune lucrurilor pe nume, care au facut diferenta. Intr-un noian de venin, ura, trucaje, intr-o mare de ziaristi fara constiinta, cei cativa ziaristi romani care au ramas alaturi de TB si care au aratat mafia si clica criptocomunista din spatele lui MG, au facut diferenta. Si au facut-o mai ales acolo unde Basescu a zdrobit caracatita rosie: in Diaspora. Diaspora care niciodata nu a votat si nu va vota relicve ale sistemului comunist care i-au determinat sa plece din tara, care le-au dezradacinat familiile, care nu au inteles cum lideri ai PNL care au infundat puscariile comuniste au putut sa pactize cu mostenitorii calailor. Asadar, am identificat doua ingrediente majore ale retetei succesului : Mana de ziaristi ramasi cu adevarat independenti si Diaspora".] Astfel, tinand cont de dezvaluirile publicate de Victor Roncea, dar si de pozitia lui senatorului Urban fata de fostii comunisti (Diaspora ... niciodata nu a votat si nu va vota relicve ale sistemului comunist care i-au determinat sa plece din tara, care le-au dezradacinat familiile..) este putin probabil ca Basescu sa mizeze pe M.R.Ungureanu.
Si totusi, tinand cont de acuzele aduse de Ulieru, propovaduite de Roncea pe net si necontestate de nimeni (pana acum), se ridica o intrebare legitima: de ce nu a luat Basescu nicio masura in privinta lui M.R.U. imediat ce au aparut informatiile acuzatoare? Eu va reamintesc doar ce spunea Sorin Ovidiu Vantu despre relatia sa cu actualul sef SIE, in EVZ, luni, 23 Martie 2009: "Un vechi, vechi, vechi om dintre cunoştinţele mele pe care am continuat să-l respect. E din Iaşi, suntem din aceeaşi zonă". Concluziile le trage fiecare, dupa ce informatii are!