10 decembrie 2007

MANAGERUL FALIMENT DE LA POSTA A LUAT-O (INCA O DATA!) IN BARBA

Judecatoria Sectorului 4 a hotarat sa respinga ca neintemeiata actiunea intentata acum aproape un an de zile de catre Dan Mihai Toader, presedintele Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana, impotriva mea si sa-l oblige pe reclamant la plata cheltuielilor de judecata (dosar 4923/4/2007). Acesta este al doilea proces civil pe care "managerul faliment" il pierde in acest an cu mine, dupa ce, in decursul ultimilor doi ani a mai pierdut o serie de (multeeeeee) procese penale in care am fost acuzat ca prin anchetele pe care le-am publicat presa cu privire la activitatea sa la sefia Postei Romane l-as fi prejudiciat moral si material.
Pentru necunoscatori vreau sa precizez ca Dan Mihai Toader este la aceasta ora urmarit penal de catre DNA pentru savarsirea unor fapte de coruptie si conexe faptelor de coruptie, ca urmare a anchetelor publicate de mine in mass-media cu privire la activitatea sa in fruntea Postei Romane.


P.S. - Mentionez ca hotararea data de Judecatoria Secorului 4 nu este definitiva, reclamantul putand face recurs in termen de 15 zile de la pronuntare.

Un comentariu:

Anonim spunea...

La olimpiade cred ca ar trebui sa inventeze un nou sport. Saritura din procese in procese. Se para ca individului, a carei figura este foarte anitipatica, ii place mult sa se ,, proceseze,, o fi un hobby, o fi un sport...el stie.
Fiecare cu ce-l doare.

Bravo Ovidiu!!
Sa nu te lasi!