31 ianuarie 2008

DAN DIACONESCU SI-A CUMPARAT VILA DE 1.000.000 USD LA MIAMI BEACH

Posesor al mai multor imobile de lux (inclusiv unul situat la Cannes de circa 1.000.000 euro si altul in zona Primaverii de circa 2.000.000 euro), al catorva automobile extrem de scumpe, al unui avion Cessna (garat pe Aeroportul International "Henry Coanda") si al unui yacht (la Snagov), celebrul junalist Dan Diaconescu si-a facut de curand un cadou extrem de scump: o vila de lux, situata in Miami, Florida, la o aruncatura de bat pe malul Oceanului Atlantic. Vila, extrem de eleganta si de spatioasa, a fost cumparata de Diaconescu cu suma de 1.000.000 USD, in urma cu cateva saptamani, cu ocazia vizitei pe care jurnalistul a facut-o in SUA imediat dupa sarbatorile de iarna. Mandru tare de achizitia sa, Diaconescu s-a reintors din SUA cu o sumedenie de poze cu noua sa achizitie imobiliara, pe care le-a aratat tuturor cunoscutilor.
In afara de colectia de imobile, Dan Diaconescu are si o colectie de "bijuterii" auto extrem de scumpe: un Mercedes SLK decapotabil (70.000 euro), un Porsche Cayenne (100.000 euro), un Lincoln Navigator (100.000 euro), un Infinity Q 45 (120.000 euro, la pachet cu un Alfa Romeo), un Porsche Cayenne (100.000 euro) un Rolls Royce Phantom (in valoare de 13,5 miliarde de lei vechi) si un Bentley Flying Spur (un model rarisim, de 560 CP, cu interior din piele cusuta manual si care dispune de la racire in scaune, pana la televizor si frigidere, etc etc - in valoare de 7,5 miliarde de lei vechi).
Potrivit informatiilor din mass-media, Dan Diaconescu are la ora actuala o avere de aproximativ 25.000.000 euro, ca urmare a vanzarii catre Sorin Ovidiu Vantu a unui pachet de 20% din actiunile companiei care detine licenta postului OTV, pentru suma de 20.000.000 euro.

4 comentarii:

Moxx spunea...

w00t
se castiga bine din santaj politic

Anonim spunea...

Ce, nu merita Danutz pentru cat rahat a livrat poporului? Macar de-ar avea a zecea parte din cat se spune aici si tot ar merita felicitat pt ca pus bani la ciorap. Deh, sunt convins ca a agonisit tot din mici economii... ;)

Eva Korodi spunea...

Buna ziua,


Telefonul dumneavoastra este ascultat. Dar cred ca stiti asta.
Noi va propunem o tehnologie militara de protectie a convorbirilor telefonice, SMS-urilor si transferului de date.
Garantie 100%.
Tehnologia este avizata de Ministerul Israelian al Apararii si utilizata de trupele speciale.

Pentru a va putea transmite documentatia completa va rugam sa ne contactati la telefon sau email: 0767887070 sau mobil.protect@gmail.com

Anonim spunea...

Ne confruntam in intreaga lume cu o conspiratie monolitica si nemiloasa ale caror actiuni se bazeaza primordial pe juraminte secrete.
Se bazeaza pe:
-infiltrare in loc de invazie,
-subversiune in locul alegerilor democratice ,
-intimidare in locul libertatii de-a alege.

Si-a creat un sistem ce concentreaza vaste resurse umane si materiale in scopul infiintarii unei masinarii unitare deosebit de eficienta ce combina:
-armata
-mijloace diplomatice
-servicii de informatii
-mijloace economice
-mijloace stiintifice
-operatiuni politice

Actiunile ii sunt:
-ascunse , nu publicate
-greselile ii sunt ingropate nu dezbatute in ziare
-dizidentii ii sunt adusi la tacere

Nici o utilizare frauduloasa de fonduri nu ii este anchetata, nici un secret nu ii este dezvaluit.

Individul devine handicapat cand se confrunta cu o conspiratie atat de monstruoasa incat e tentat sa creada ca e imposibil ca ea sa existe.