10 septembrie 2009

BT PLEACA PUTIN LA MOSCOVA

In targ se zvoneste ca BT va pleaca curand, ca un fulger, la Moscova ca sa-si primeasca binecuvantarea de la Rasarit (ca de la Apus nu o mai are) pentru a candida la Presedintie inca 5 ani. Insa stirea esentiala nu e asta. Ci aceea ca vizita a fost aranjata de un personaj controversat, blindat de dosare penale, acum aflat in umbra Cotrocenilor. Cine e? Ghici ghicitoarea mea! E un personaj de talia lui Bercea Mondialu', insa mult mai ... initiat si cu relatii "sus-puse" (a se citi interese financiare) pe langa urmasii lui Stalin. Cunoscatorii stiu despre cine e vorba! Insa oare serviciile stiu? Eu zic ca stiu! Si daca stiu de ce l-or lasa pe BT in preajma unor asemenea interlopi? Raspunsul e simplu! Fiindca s-au saturat de BT si vor sa scape de el. Nu de alta, dar BT dauneaza grav.


P.S.: Cat de curand va mai dau una tare: cu un candidat care, in asteptarea OK-ului din Vest, s-a apucat sa faca miscare. Una (chipurile!) de ... rezistenta. Deocamdata omul se antreneaza prin diverse taverne, unde pret de-un "potol" pune la cale planuri de marire.

Sunt sigur ca o sa-mi pun in cap "deontologii". Abia astept! Doamne ce ma "mananca" palma sa scriu. Ca tot e campanie!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca ii ai in lista de bloggeri pe iliescu, nastase sau ciutacu, nu ma mira deloc articolul tau. nu te obosi sa-mi raspunzi....oricum nu mai calc pe aici. psd-istii imi stau in gat rau de tot.

Anonim spunea...

astea sunt intoxicari de la antene sau irealitatea TV...mai degraba geoana are nevoie de "caftan" de la rusi, e consiliat de gushem omul rushilor se stie...

te astept la mine pe blog unde vom discuta despre: Noi comisioane de incasat in programul de achizitionare de avioane de vanatoare multirol...