21 noiembrie 2009

GEOANA IL INVINGE PE BASESCU IN TURUL 2!


Un sondaj de opinie realizat de serviciile secrete, intrat ieri in posesia PD-L, arata ca urmatorul presedinte al Romaniei va fi MIRCEA GEOANA, care va obtine o victorie zdrobitoare in turul al doilea.
Conform documentului respectiv, actualul presedinte al Romaniei, TRAIAN BASESCU va reusi sa stranga in turul intai al alegerilor prezidentiale care se vor derula maine circa 36% din voturi, in conditiile unei prezente la urne de 44% dintre alegatorii cu drept de vot, iar MIRCEA GEOANA - 29%.
In cel de-al doilea tur de scrutin, sondajul realizat de servicii arata ca MIRCEA GEOANA va obtine 54% din totalul voturilor valabil exprimate, iar TRAIAN BASESCU numai 46%.
Dar iata care sunt estimarile sondajului pentru primul tur de scrutin:
1. TRAIAN BASESCU - 36%
2. MIRCEA GEOANA - 29%
3. CRIN ANTONESCU - 19%
4. SORIN OPRESCU - 7%
5. VADIM TUDOR - 4%
6. KELEMEN HUNOR - 3%

6 comentarii:

Dan Badea spunea...

Te compatimesc daca ai ajuns Postac pe bloguri! Daca ii esti dator lui Vintu, si trebuie sa-i tragi limbi, ce dreacu cauti pe blogul lui Dan Badea? E grea meseria de consilier al lui Voiculescu, asa-i? Chiar nu poti fi un om normal la cap? Vrei pastile? Hai zi-o p'aia cu Vintu! Sau cu SRI-ul. Sau cu CIA! ca s-o zic si eu pe cealalta! Stai dreacu in cusca ta si puna mana la gura cand stranuti!

Dragos spunea...

Eu cred ca esti un puiut de comunist. Nici fata nu te prea ajuta sa pari altfel.

iosif spunea...

dumneata chiar crezi genul asta de povesti nemuritoare cu Prostanaci la carma tzarii? Ma faci sa zambesc. Chiar atat de idioti ii crezi pe romani? Chiar crezi ca sunt si prosti si uituci? In turul doi Basescu il va bate la o diferenta de cel putin 20% pe G'oana. Fara indoiala.

ZARA spunea...

pentru DAN BADEA : Sincer, consideram ca esti un om cu capul pe umeri, preocupat, ocupat. Insa observ ca lipsa de activitate te macina... Te (cu)tremura... Apropo de Vantu: iti mai trimite buchete de flori cu pseudonimul Salvador Dalli? Daca nu, inseamna ca ai cazut rau, Dane. Te pupa Zara!

ZARA spunea...

pentru IOSIF: Stimate Iosif Karoly Kiss, daca Base nu castiga in turul 2 dai o bere? Daca pierd, dau o funie. Si un sapun! Ca mie bunicul mi-a zis ca un ungur bun e un ungur... Te pupa un roman!

Sakura spunea...

Esti exact o jigodie din aia de care vorbesti in antetul blogului. Ai "sondajul" acela cu rezultatele turului 2, unde desi diferenta dintre ei este de doar 8% in cifre, ca reprezentare grafica este pe la 80%. Deci esti doar o jigodie manipulatoare, nu degeaba ai inceput cu scris mare cu titlul de 100% adevar ca mai jos sa continui cu 0% adevar, 100% minciuna.