16 decembrie 2009

T.B. A FOST VALIDAT. INCEPE MAREA "RECONCILIERE". PARDON... MAREA ARESTARE

Chiar in acest moment, Curtea Constitutionala ii valideaza cel de-al doilea mandat de presedinte lui Traian Basescu. Momentul este trait din plin de Zeus. Chipul sau e incarcat de emotie, capul ii tremura... In final, cand i se inmaneaza decizia Curtii, T.B. zambeste. Larg. Lupta s-a terminat pentru presedinte. I-a ciuruit pe toti... E din nou presedinte. Din fericire, doar pentru cinci ani.
P.S.: Desi T.B. a chemat la reconciliere, el nu uita si nu iarta. Doar omul e scorpion. Surse din Parchet spun sa ca in urmatoarea perioada apelul la unitate al lui T.B. va debuta cu un val de arestari. Spectacolul, garnisit cu mascati, sirene, catuse si transmisiuni TV in direct, va avea rolul de a fi o perdea de fum pentru problemele economice cu care se confrunta tara. Sunt tare curios sa vad cine deschide lista "baietilor destepti". Udrea scapa. Ca nu e baiat. Scapa si Cocos ca el e "baiat de baiat" si sot de ministresa portocalie.

2 comentarii:

Unknown spunea...

salut camarade, ... da-mi te rog un semn; nu mai am nici un nr. de tel. de-al tau.

societate spunea...

II tremura capul? Cred ca de la wisky. Are emotii...lupu isi schimba parul dar naravul ba. Face impresie in fata tuturor. Incapatanarea nu-l va lasa sa faca un guvern demn pentru tara asta. Astept astazi sa vad ce se intampla, vor fi numiti ministri persoane care nu vor avea nici o treba cu ministerul in care vor fi investiti. Apropo cica pe Udrea o marginalizeaza, dar ii va gasi taticu un loc cald si ei, dupa cum ii pofteste si sufletelul ca doar a mai facut asta domnul presedinte...haha.