17 noiembrie 2009

PNL A BATUT PALMA CU PD-L PENTRU A GUVERNA DUPA ALEGERILE PREZIDENTIALE

Surse oficiale din interiorul partidului-stat (PDL) mi-au dezvaluit ca staff-ul lui Crin Antonescu a agreat incheierea unui protocol postelectoral cu democratii privind formarea unui viitor guvern PDL-PNL, condus de un premier democrat-liberal. Sursele respective au adaugat ca deja PD-L si PNL au negociat si semnat un program de guvernare.
Noua intelegere, asunsa deocamdata de ochii marelui public, survine pe fondul semnalului dat de Băsescu, în urmă cu mai multe săptămâni, conform caruia acesta dezvaluia ca doreste refacerea aliantei portocalii mai ales din dorinta de a atrage voturile lui Crin Antonescu în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Fara a dezvalui culisele intelegerii cu PDL, Ludovic Orban - vicepresedintele liberal, a anuntat la Sibiu, in urma cu doua zile, ca PNL nu îl va susţine pe Mircea Geoană, în al doilea tur de scrutin, în situaţia în care Crin Antonescu nu se califică în finală, cu toate ca presedintele liberal spunea la finele saptamanii trecute, la Realitatea TV, că este dispus să voteze cu orice contracandidat al lui Traian Băsescu, în cazul în care nu ajunge în turul II. Si eu cu cine votez?

6 comentarii:

Ged spunea...

Mai frate, schimbă şi tu denumirea pozei din CRIN - GEOANA, în CRIN - BĂSESCU.

curier spunea...

pai traian, si crin poate fii prim-ministru

ica spunea...

nu cred ca pnl are cum sa faca alianta cu pdl. de fapt e cam greu ca cineva sa mai faca alianta cu pdl, ar trebui sa fie pregatiti sa traiasca cu teama de a fi injunghiati pe la spate

Duck spunea...

Asadar, din dorinta lui Basescu de a atrage electoratul lui Crin, intelegerea e secreta. Logic! Mac-mac.

elena spunea...

nu cred ca Antonescu ar face vreo cualitie cu Basescu...si mai ales dupa confruntarea de la Cluj.

Anonim spunea...

Zărică, bagi în ele la greuceanu ca mai întotdeauna. Totuşi, eşti cel mai simpatic găozar, tu si "sursele" tale!