14 decembrie 2009

INTREBARE PENTRU TRAIAN BASESCU: ATI PRIMIT BANI DE LA RAPOSATUL FLORIAN ANGHELESCU IN CAMPANIA DIN 2004?


"Eu si cu sotia mea am fost doar UTC-isti, am scapat de comunism si facem tot ce putem sa-l ajutam pe Basescu care munceste mult...", declaratie oferita de Florian Anghelescu publicatiei SAPTAMANA FINANICARA in data de 28 mai 2005 (articolul intitulat "Fascinantii oameni ai presedintelui Basescu")

Pornind de la aceasta declaratie, imi permit sa-i adresez domnului Traian Basescu patru intrebari:
1) Care a fost contributia financiara a raposatului Florian Anghelescu, acuzat de savarsirea mai multor infractiuni economice, in campania dumneavoastra electorala din 2004?
2) Care au fost criteriile pe care le-ati avut in vedere la baza numirii sotiei lui Florian Anghelescu, Stana Anghelescu (foto stanga), intr-un post de consilier prezidential?
3) Ati fost acasa la Florian Anghelescu, domnule Traian Basescu? Care a fost motivul vizitei?
4) Care au fost parlamentarii PD-L care au fost sponsorizati frecvent de Florian Anghelescu?
Deocamdata nu spun mai multe... Mizez pe faptul ca domnul Traian Basescu va raspunde la aceste intrebari. Daca nu va raspunde domnia sa, probabil va spune.... Florian Anghelescu!
P.S. : Poate imi explica domnul Traian Basescu, daca e barbat, si daca are cunostinta despre presiunile care s-au exercitat asupra unui expert desemnat in prima expertiza judiciar - contabila facuta in dosarul Flota.

8 comentarii:

sandman spunea...

Nu cred ca vei primi vreodata vreun raspuns. Cum nici pt Erbasu n-au existat raspunsuri.

Anonim spunea...

poate ma suni. vali

Maximmouse spunea...

Stimate Domnule Zara!


Intrebari pertinenete, la care asimetricu' nu va da raspuns niciodata...

Sunt cam deprimat, dar din toata jalea mea , nu pot sa nu observ ca multi oameni se lupta in continuare,,,frumos! la mine nu va dura mult, ma inzdravenesc eu...:)NU SE POATE SA FIE BINE cu portocalii peste tot...poate trebuie sa avem rabdare...dar scapa cu flota....nu-i nimic ramane macar casa din Mihaileanu...:)


va doresc succes, va mai vizitez...:)

ZARA spunea...

sandman, pentru orice exista explicatii si mai ales DOVEZI. Chiar daca Anghelescu a murit, el a vorbit candva. Poate chiar a inregistrat anumite dovezi. Sau poate l-au intregistrat altii cand facea anumite dezvaluiri. Cine stie?!

Bianca Popa spunea...

Zara iti multumesc in primul rind pentru vizita pe blogul meu.
Cit despre Basescu, ce sa mai spunem...
Din pacate el si PDL au ajuns sa pacaleasca prea usor romanii, sa manipuleze masele prea usor, si din pacate cred ca am devenit un popor de orbi, care il vad pe Basescu (fara rechinii si imbuibatii lui la pachet) precum un salvator.
Pacat ca nu sunt rascolite si exploatate aceste puncte slabe ale acestui scandalagiu parşiv de oamenii cu vână din presă. Nu imi explic cum noi, cei din presa, nu sapam mai adânc să scoatem la iveală adevăruri ascunse. Si cred ca raspunsul il am: pentru ca PDL controleaza si plateste. La Brasov, presa scrisa, cu exceptia a doua ziare online distribuite gratuit, totul e aservit lui Scripcaru si PDL-ului. Un ziar s-a inchis, alte trei sunt aservite, iar cele distribuite gratuit sunt sabotate, daca un subiect e incomod primarului si alor lui.
Trist, foarte trist...

sandman spunea...

Off topic. Asta e cea mai tare postare:" Anonim spunea...
poate ma suni. vali" Anonimul Vali. :)))

sandman spunea...

Pai a apucat sa spuna la DDD ca o sa vina sa spuna. I-a fost fatal ca si lui Erbasu. N-a mai apucat.

carieremedia.ro spunea...

interesant