10 noiembrie 2011

GEOANA VA FI DAT AFARA DIN PSD SI NUMIT PREMIER DE PDL

Ancheta DNA de la Cluj si scandalul din PSD sunt direct legate. Retinerea lui Apostu are ca scop indepartarea lui Emil Boc de la sefia Guvernului, tinand cont de faptul ca el a garantat pentru edilul clujean. In locul lui Boc, va fi numit premier Mircea Geoana, care va fi dat afara din PSD si va pierde sefia Senatului.... La Senat va fi numit presedinte interimar senatorul PDL Petru Filip.
Dupa ce va fi dat afara Geoana se va indrepta catre Partidul Initiativa Nationala (PIN), formatiune care va intra in Uniunea Social-Progresista - denumire deja inregistrata la finele lunii octombrie de apropiatul de Geoana, filo-rusul Cozmin Gusa si de sefa PIN, Lavinia Sandru. Cei doi vin cu brandul si cu schemele doctrinare in ajutorul USP, dar si cu sustinerea lui Traian Basescu.
Marean Vanghelie a discutat deja cu Geoana, si s-a angajat ca vine cu sustinere logistica (militantii din sectorul 5 pt Bucuresti si Ilfov) si ceva finantare.
Deja s-a format un grup parlamentar pro-Geoana, de circa 10 senatori si deputati PSD, care au intrat in discutii cu UNPR. Diaconescu si Sarbu de la UNPR au negocieri discrete cu grupul Geoana si s-a batut palma ca UNPR si PIN-ul lui Geoana sa formeze viitoarea USP, o noua alianta, de centru-stanga, care se va bate pe 50% din electoratul PSD, urmarind obtinerea a minim 15% din voturi.
Pe viitor, USP il va propune pe premierul Geoana la presedintie, pe Vanghelie la primaria Bucurestiului, pe Diaconescu prim-ministru.

2 comentarii:

Anonim spunea...

de cate tipuri de handicap suferi?

Anonim spunea...

Cred ca totul e o ironie pt ca altfel nu-mi pot explica cum poate fi cineva atat de idiot incat sa scrie asa ceva!