20 mai 2008

APEL LA O CAMPANIE ELECTORALA ONESTA: NU IMI RUPETI AFISELE !

Incepand de astazi am inceput sa-mi lipesc afisele electorale in sectorul 4. Multi ma intreaba de ce nu am facut-o pana acum. Raspunsul e simplu: inainte de a incepe aceasta actiune a trebuit sa vorbesc cu liderii echipelor de "lipitori" ai candidatilor la fotoliul de primar, pentru a-i convinge sa nu mai rupa afisele contracandidatilor.
Chiar acum cateva minute am vorbit si cu doi candidati la fotoliul de primar al sectorului 4, domnii Radu Silaghi si Gaf - Deac, pentru a-i ruga sa "jucam" corect. Adica sa nu ne lipim afisele unii peste altii, ori sa nu rupem afisele celorlalti contracandidati.
Spre surpinderea mea, ambii candidati au fost cat se poate de deschisi la dialog si mi-au promis solemn ca vor ordona celor din staffurile lor sa nu imi vandalizeze afisele. Cred in cuvantul domniilor lor si sper ca la finalul campaniei sa ne strangem mainile. Asa e corect!
P.S. - Astazi mi s-a reconfirmat cat de mica este lumea. Prin intermediul domnului Gaf - Deac am fost contactat de un fost coleg de-al meu din copilarie si din scoala generala, Gheorghita Mustata - fostul sef al galeriei echipei de fotbal Steaua, acum in stafful candidatului PNG-CD. Nu mai vorbisem de ani buni cu el si m-am bucurat tare mult sa-l aud. Sper sa ne facem vreme sa ne si vedem sa depanam amintiri.