6 mai 2009

"PAC MAN" PACQUIAO O IA PE URMELE LUI "PAC - PAC" BECALI

Extrem de popular in tara sa, campionul mondial la box Manny (Emmanuel Dapidran) Pacquiao a declarat in cadrul unui interviu acordat CNN ca nu renunta la ideea de a intra pe scena politica din Filipine, astfel ca va candida la viitoarele alegeri din mai 2010 pentru a intra in Congresul de la Manila. Anuntul survine dupa ce Manny Pacquiao (poreclit “Pac Man”; un fel de “pac-pac Becali”) a fost facut KO la finele anului trecut in lupta pentru Congres, desi a impartit mii de pachete cu mancare si bani saracilor si a ridicat chiar si o scoala in orasul sau natal (n.n. - boxerul a candidat anul trecut pentru Congres in primul district al regiunii South Cotabato, dar a obtinut doar 75.908 voturi, in timp ce contracandidatul sau, Darlene-Antonio Custodio, a obtinut 139,061 voturi). Conform analistilor filipinezi, in ciuda popularitati sale, sansele lui Manny de a deveni congresman sunt mici, asta din cauza ca boxerul nu are o platforma electorala bine definita (el sustine doar ca vrea sa ajute saraci si ca intentioneaza sa unifice clasa politica) si o educatie care sa-i permita sa performeze in ringul politic.

COD PORTOCALIU: AVERTIZARE DE SEISM PENTRU 6 MAI



Desi Institutul Roman de Seismologie Aplicata sustine pe site-ul sau ca "in acest moment seismicitatea vranceana este in limite normale", totusi geofizicienii au ridicat astazi, la ora 18.30, codul de alerta seismologica de la "verde" la "portocaliu". Acest fapt arata o acumulare de energie care poate fi declansata de conditii exterioare zonei (ne aflam in faza de "luna plina", ceea ce favorizeaza producerea seismelor). Rezultatul: se asteapta ca intr-un interval de 2 - 5 zile sa se produca un seism mai mare ( 4 - 4,8 Richter ) - care poate declansa "alarma" sistemului de avertizare FOTON cu un sunet scurt pe pager - sau 2-3 seisme mai mici, de adancime, de circa 4 grade pe scara Richter. In acord cu seismologii romani, geofizicianul rus Viktor Bokov previzioneaza pe site-ul sau ca este posibila ca in zona Vrancea sa se produca, in data de 6 mai a.c., un cutremur de intensitate maxima de 5 grade pe scara Mercalli (FOTO JOS).
La randul sau, cunoscutul profesor roman Ioan Istrate a postat pe blogul sau ultimul mesaj pe care l-a receptionat in data de 3 mai 2009, in care se face referire la localitatea
Halaresti, din judetul Vaslui. Indescifrabil pentru multi, mesajul lui Ioan Istrate suna in felul urmator: "Cand ma trezesc, vad un tren cu vagoanele pline cu “busteni”. O voce anunta: Trebuie imprumutate garnituri de trenuri pentru curatenia “padurii”. Apoi lumea, din satele apropiate, vine la biserici ca din Halaresti".(FOTO SUS)
Daca ar fi sa ne luam dupa anumiti "raspandaci", se pare ca in data de 7 mai a.c. planetele se vor alinia la fel ca in data de 4 martie 1977, insa informatia nu a fost nici confirmata, dar nici infirmata, de astrologi.