2 noiembrie 2007

PROVOCARE PENTRU MASS-MEDIA: EMBARGOU LA BECALI

Am trait sa o aud si pe asta: Ilie Nastase injurat ca la usa cortului de Gigi Becali! INCREDIBIL! Conform sport.ro, fostul mare tenismen (inclusiv familia acestuia) a fost înjurat de Gigi Becali ca la usa cortului. "A avut o atitudine deplasată faţă de mine m-a înjurat pe mine, pe copii şi pe nevastă şi atunci am decis să-l pedepsesc, dacă îl prind îi tai limba, asta o să-i fac. Cu Becali nu mă mai împac niciodată, am caracterul meu", a spus Ilie Năstase, simbolul atator generatii.
Ce credeti ca a replicat Becali? In loc sa-si ceara scuze, oierul cu mintea mult prea odihnita a dat-o in "alea-alea". "Nu mă interesează ce zice Ilie Năstase, n-am ce să vorbesc despre Ilie Năstase".
Pai bai Jiji, aici chiar ai avut dreptate! Nu te intereseaza ce zice Ilie Nastase pentru ca nu intelegi o iota ce zice un om cult. Asta e una. Ca nu ai ce sa vorbesti cu Ilie Nastase si asta e real. Ce Doamne iarta-ma sa vorbesti tu cu el? Ca ai maximum 40 de cuvinte in vocabular si cand se termina si acelea "vorbesti" ca ... pestele.
Lasand insa gluma la o parte. E trist ce se intampla. E cumplit... Mi se pare umilitor ca un zero barat isi permite sa jigneasca pe oricine pentru ca are un tupeu conferit doar de puterea lui financiara (si aceea facuta asa cuma fost facuta).
Oare nu e presa vinovata ca un sigmatizat ca asta apare pe toate posturile si pe toate copertile ziarelor? Propun sa nu-l mai bage nimeni in seama forever si hai sa vedem peste vreo doi - trei ani ce mai face hahalera? Ce ziceti? E o provocare... Stiu ca e greu pentru ca toata lumea din media e in cautare de profit. Insa chiar ne lasam calcati in picioare?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eeeh. Daca ar fi prima data cand Be injura pe cineva... Injura pe toata lumea. Cat priveste propunerea lansata, atata timp cat in presa vor aparea simone sensual pe prima pagina, plugarite pe a doua, sanziene pe a treia s.a.m.d. nu cred ca Be va fi ignorat. Si desi face parte din categoria "asa NU!", este ultra mediatizat...
Incep sa cred ca procentul de oameni cu creier din tara asta se imputineaza pe zi ce trece... Vezi sondajele privitoare la Beee...

Romanian Pug Club spunea...

Romanii sunt din ce in ce mai avizi de senzational, un senzational de mahala, presarat cu certuri, injuraturi si scandaluri ca la usa cortului... iar mass-media hraneste din plin nevoia asta. E pacat totusi, data fiind puterea presei, accentele ar trebui puse pe stiri cu adevarat importante, nu pe cele care fac rating. Dar deh, asta-i Romania, mai nou...

Anonim spunea...

Ba nu trebuie ignorat, trebuie mediatizat cat mai mult pentru a se discredita singur, prin insusi faptul de a fi el. Ceea ce si face in prezent. Cel mai mare dusman al sau zace chiar intr-insul. Otherwise, pe tacute, oamenii ar putea incepe sa aiba impresia ca au de-a face cu vreun intelept exilat. Be castiga doar daca tace.

Anonim spunea...

In numele crucii si a neamului romanesc, pe crucea mea ca sunteti rai!


Macar sa-si numere oile stie...si nu doar asta, dar cred ca stie si ca sarea e buna si la mancare nu doar la lins, cred ca mai stie si ca maslinele sunt de mai multe feluri...macar atat diferenta o face el.

Rautatilor, daca omul a trait numai in spatiul mioritic are o alta imagine a romaniei.

Una bucata oaie, doi bucatzi oaie, trei bucata de oaie...100 bucatzele de oi :d fara numar...fara numar...
Pardon...mm...ma scuzati, dar mi-am permis sa intru pe tarlaua viitorului Presedinte :d

Domnule Nastase, mare branza nu face Becali cu toate oile de pe aratura, lasati-l la usa cortului cu biblia si crucea neamului si nu va mai stresati degeaba.
;)

Camy spunea...

Nastase si Becali
- Miorita lae,
Lae, bucalae,
Uite un golan
Ce nu face-un ban.
Se ia de Nastase,
Ca-l adulmecase
Si-l amenintase.
Nastase, om cult,
Tenisman demult.
Iaca s-a trezit, tare bestelit
Si e sifonat, rau incancenat,
Injuria-i greoaie,
El limba i-o taie.
Bietul, a-mpietrit,
La usa cortului a nimerit.
-Abia de-ndraznesc,
Sa iti mai vorbesc.
Spune trist Nastase
Care si-o luase.
Nastase-i simbol
Pentru acest popor.
Miorita mea,
Tare se-ncrunta.
- Becali, mai bace,
Da limba incoace,
S-o pun la uscat
In campu-ntunecat.
Ea a convocat,
Oile din sat
Si lau bestelit.
Iar el s-a trezit,
Din club azvarlit.