27 februarie 2008

LUPTA ANTI PSD CU "EDUCARI" PE INTERNET SE TINE

Nici nu a inceput (oficial) campania electorala ca softistii portocalii au inceput sa "lucreze" de zor la psihicul alegatorilor internetauti si au "inmatriculat", recent, siteul http://www.psdcs.ohabaferdinand.ro, "ANTI PSD".
"Powered by" un anume Mihai Donea, siteul a fost realizat in scopul (zice-se!) "
educari (cu un singur "i") electoratului roman". Am intrat pe acest site si nu m-a miscat deloc. Doar vorbe goale, sloganuri fara fond si multe copy-paste-uri din mass-media. Nimic nou! Singurul lucru care m-a frapat a fost acela ca zelosul militant portocaliul care a realizat "cu sudoarea fruntii" acest portal (DOnea, REnea, MInea, FAnea, SOLnea, LAnea sau SInea, cum s-o cheama el) este AGRAMAT. Si pe deasupra deloc inspirat, postandu-l pe "El Lider Maximo", Traian Basescu, cu o matura in mana, ca si cum presedintele tarii ar fi Baba Cloanta (farasul ii mai lipsea). Alo! Nenea Traian Boc? Bre, atentie la recrutarile in partid! Dati-le la inscrierea in partid un test de limba romana. Nu de alta, dar in loc sa demolati PSD-ul, va faceti de cacao la electorat. Nu va ajunge ca doamna Udrea a incurcat monarhia cu presedintia si ca Lenuta ai mica e atat de neinspirata incat pronunta "virgula" in timp ce ofera interviuri? Ce dreaq! Lupta anti-PSD cu "educari" se tine!

5 comentarii:

Anonim spunea...

muie psd !!!!! si celor care ii sustin bagamias pula'n voi de mincinosi ordinari

Anonim spunea...

Bai Ovidiule Nu cumva pe tine te-a facut Basescu GAOZAR?

Anonim spunea...

Apropo de Universitate si de libertatea mult pretuita...PSD a ajuns sa plateasca studentii din Bucuresti pt a-l vota pe dl Geoana!70 RON de caciula!sper, din tot sufletul, ca macar in ultimul ceas, macar cativa din cei care au primit acesti bani se vor trezi si vor spune:REFUZ sa imi vand libertatea de a alege!ROMANI, TREZITI-VA!Pentru ce au luptat cei care erau studenti ca voi acum 20 ani?

Anonim spunea...

Multa muie, da multa ... psd-ului

Anonim spunea...

pai daca asa i