3 februarie 2008

SUNT LIBER... DE CONTRACT!

De astazi dimineatza (adica de ieri seara) sunt liber... de contract... Adica sunt somer!:)) Mi-am dat demisia, ieri seara (01.02.2008), de la cotidianul "Interesul Public". Motivele? Chiar nu mai conteaza... Ma bucur ca sunt ca sunt fericiti "prietenii deontologi". Sa traiti bine!
P. S. : Nu comenteaza nimeni? Hai "deontologilor"... comentati"!

6 comentarii:

Diana spunea...

Buna ziua,Ovidiu,

Ce-ar fi de spus despre un jurnalist ca si Ovidiu Zara?Ca e frumos si inteligent,ca nu-i place sa scrie din pozitia ``in genunchi``..ca nu-i place sa traiasca din asteptari,ca iubeste oamenii si nu pretuieste decorul,ca a deprins arta echilibrului intre munca si rezultatele ei,ca nu-si poate reprosa vreodata,ca a intrat cu bocancii in viata cuiva,schimband astfel destine ,provocand suferinta,...multe si frumoase sunt de spus despre tine,Ovidiu,cred ca..as putea scrie o carte...cu cat frumos exista in interiorul omului Ovidiu Zara.Eu personal,te iubesc cu sufletul!
Ramai te rog asa cum esti,adevarat jurnalist si om...nu te industrializa!!

cu respect

Diana P

Todoran-Rares Daniel Nicolae spunea...

imi pare rau pt cele intamplate
la ce ziar te angajezi?

Anonim spunea...

etete la iel! nu stiam ca blogaresti ovidenie mica. Ref. la contract: cauti de munca? suneaza-ma sa stam la sfat. Si-asa nu ne-am vazut de 108 ani... (ai contactele pe blogu' meu). Succes bro!

Anonim spunea...

habar n-am daca s-a trimis ce-am scris mai devreme... ziceam sa ne vedem la un suc si-o vorba... ai contactele pe blogul meu. Spor Bro!

Anonim spunea...

Va doresc tot binele din lume, pentru ca, tot raul este spre bine...
Prietenului, confratelui dumneavoastra DD i-am scris cam in aceiasi termeni, astazi, pe mailul personal(nu mai cotizez prin sms), din dorinta de a-l ajuta pe...cel care a fost. Va felicit pentru gestul corect si prietenesc pe care l-ati facut. Nu stiu cu ce rezultat. Eu am scris in calitate de persoana care l-a apreciat pana acum cateva saptamani.

peter_vatp@yahoo.com.au spunea...

Domnule Ovidiu Zara,daca ma insel, va rog sa ignorati acest comentariu;dar daca sunteti acelasi ziarist zelos si plin de sofisme, care pleda legitima aparare a ucigasului Adrian Iovan, atunci prietena dvs Diana, ori se inseala, ori tine si dumneaei cu "ursu"! :D
Spre deosebire de dvs, care, cu mult sange rece, ati calcat peste "cadavre", eu va asigur sunt totdeauna alaturi de cei ce trec prin felurite incercari, necazuri si suferinte! Vorbesc intrun context mai larg, incluzandu-i aici pe toti cei care au crezut si au votat "proiectul" Iohanis, propus de dl Mircea Geoana si aliatii sai.Personal eu am optat pentru cealalta varianta, dar credeti-ma ca oricine ar fi castigat, nu avea cum sa ia totul, pentru ca aici nu este vorba de un campionat ori de vrerun concurs. Aici este vorba de un proces continuu, de administrare, guvernare şi conducere a tarii, proces care nu exclude pe nimeni. Din pacate noi, cei care suntem animati de ambitii, orgolii si de interese mici si meschine, in loc sa ne comportam ca niste adevarati crestini ce ne pretindem a fi, ne autoexcludem, nu doar in dauna noastra, ci si a interesului national. Oare chiar nu ne-or fi fost deajuns 20 de ani pentru a face corectiile necesare,ca acest proces sa se desfasoare la parametri optimi, sau cel putin normali? Din cate se vede, se pare ca nu, dar poate, cine stie, va da Dumnezeu si vom intelege cu totii, cetatenii romani de pretutindeni, ca nu avem decat de pierdut, incapatanandu-ne sa mergem pe aceasta "spirala" a competitiei diabolice...Mdeh, greu la deal, cu boii mici si slabi! Dar cei care cauta ajutor la Dumnezeu, cu siguranta ca vor primi ajutor pentru a depasi orice obsacol, pus de Cel Rau! Slava Domnului si asa sa ne ajute Dumnezeu!