11 martie 2008

PNL APELEAZA LA IMPAIATI: EMIL CONSTANTINESCU VREA SA CANDIDEZE LA PRESEDINTIE DIN PARTEA PNL-PC

Ceea ce postam pe blog in data de 13 decembrie 2007 este aproape de a se adeveri: PNL poarta negocieri in vederea fuziunii (aliantei?) cu PC-ul lui Voiculescu. Da nu asta e stirea senzationala. Asta abia urmeaza. Se zice ca cele doua partide negociaza in secret ca noua struto-camila liberal si pur conservatoare sa aiba si un candidat unic la alegerile prezidentiale: Emil Constantinescu - personaj a carui mini-formatiune pseudo-politica (Actiunea Populara - AP) urmeaza a fi absorbita de "pampersul" taricean. Deja cica profu' Milica ar fi pus conditii (lol!) liberalilor, in baza protocolului tripartit semnat anul trecut de AP cu PNL si PNT-CD-ul lui Milut, pentru a candida din nou pentru un mandat la Cotroceni. Mai sa fie!
P.S.: Eu am invatat, prin clasa a II-a, ca orice numar inmultit cu zero (virgula ceva; ma refer la procentele inregistrate la alegeri de PC si AP) are un singur rezultat: ZERO. Sunt curios ce i-o fi sfatuit Dan Andronic pe liberali, ca-i baiat destept si presupun ca mai stie si el ceva matematica... Insa daca liberalii au ajuns sa mearga pe mana unor impaiati tintuti in viata de aparate (TV, radio) inseamna ca e naspa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai, asa se instituie o buna traditie pe la noi - un mandat presedinte, pe urma o pauza de un mandat sau doua, pe urma speri la inca un mandat... :)
In fond, nici inmultirea cu 0 nu este rea, acum inmultim cu -1...

Anonim spunea...

E.C. are o problema, care se numeste Sierra Leone-98 ( februarie-aprilie ). Armele distribuite de compania de securitate britanica Sandline International care a intervenit in razboiul civil din Sierra Leone pentru sprijinirea uneia dintre parti, figurau pe cargo manifestul ( Paking list ) real al avioanelor inchiriate de Air Sofia ca fiind livrate de Arsenalul Armatei. Pina la urma cu ce a plecat incarcat avionul Air Sofia din Tigareta 2 ? Ca despre ala era vorba in propozitie. Problema era ca din noiembrie 1997 ONU impusese embargou acestei tari.
In februarie 1997 Sandline International condusa de omologul lui Trutulescu, col. SAS Tim Spicer, mai comisese o lovitura de stat in Papua Noua Guinee ( operatiunea Oyster ), mercenarii si armele fiind transportati de aceasi Air Sofia. Tot din intimplare 100 de tone de lazi cu munitii livrate lui Spicer la Port Moresby apar ca imbarcate de la Otopeni-militar pe 12.02.1997 si 17.02.1997 in marfarul AN-12 bulgaresc LZ-BAE. Si pe 28.02.1997 pe B-707 inmatriculat 5B-DAZ al lui Viktor Bout.