28 iulie 2009

VICTOR IE IN PSD: PONTA CANDIDEAZA LA PRESEDINTIE

Cotidianul 7 PLUS a dat zilele trecute "o bomba" de presa, pe care insa eu unul o anuntasem pe blogul meu de cand haul si pamantul: anume ca Dan Diaconescu candideaza la Presedintia Romaniei in toamna acestui an. Ce nu stie mass-media autohtona (ce a mai ramas din ea) este ca Danutz OTV, proaspat intors de la Moscova (asta seara) - unde a fost "invitat" sa negocieze vanzarea OTV pentru a fi sustinut politic de la Rasarit - va putea fi votat pe buletinele tiparite de Guvernul Boc sub sloganul ELODIA. Asta ca asa vrea muschii lui! Insa informatia mai tare decat candidatura lui D.D. - OTV la Cotroceni este cea privind iminenta inlocuirea a lui Mircea Geoana din cursa electorala cu Victor Ponta, alias "Micul Titulescu". Surse "inalte" din PSD spun ca tinand cont de traiectoria descendenta pe care o urmeaza constant in sondaje Mircea Geoana, mai marii partidului sunt deja pregatiti ca in momentul in care Sorin Oprescu isi va anunta oficial candidatura la Presedintie sa produca val-vartej un Congres extraordinar in PSD in cadrul caruia sa anunte oficial ca Victoras este noul candidat social democrat la Presedintie.
Cunoscatorii intr-ale politicii au sesizat de cateva zile in discursul lui Victoras o anumita schimbare...

3 comentarii:

Mica spunea...

Simpatica povestioara, si-ar gasi mai bine locul la categoria "umor". Sau poate la "umor involuntar"?

Ionut spunea...

Mira-m-as sa fie asa! Dan Diaconescu ar putea-o face ca e intr-o pasa mai slaba ... far subiecte, deci ar avea seara de seara tot felu` de analisti bizari care sa-si dea cu parerea.

Ponta? Eu cred ca nu numai mie ci multor altora li se pare Ponta un copil razgaiat si alintat. E posibil si d-asta deja se aude ca la Agricultura ar fi niste nereguli ... lovituri preventive cu manta?

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

Renunta mogulii asa usor la Geoana? Are Ponta un atu in plus in rural si in zonele neacoperite de Geoana? Poate fi sprijinit puternic de Iliescu si Nastase? Sunt deja o multime de intrebari...Sa vedem ce se va-ntampla si azi in Moldova cu alegerile, e un fapt care va influenta si cursul lucrurilor de la noi.