7 decembrie 2009

LABORATOARELE LUI SOV LUCREAZA PENTRU ZEUS: DAN DIACONESCU STIA DE LA ORA 19.00 REZULTATUL FINAL AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Ieri seara, inainte cu o ora si patruzeci si cinci de minute inainte de inchiderea urnelor de vot, am primit un sms de la un prieten. "50 pt toata lumea", suna continutul mesajului. Mi-am sunat imediat amicul - care se invarte prin mediile lui SOV - si acesta mi-a explicat faptul ca seara se va anunta la TV un scor apropiat, de genul 50 - 50%, apoi Basescu va iesi primul sa-si clameze victoria, iar dimineata PD-L si BEC vor anunta ca a castigat Basescu la o diferenta destul de mica - explicatia victoriei venita din partea PD-L urmand a fi pusa pe seama marjei de eroare a sondajelor care-l dadeau castigator pe Geoana. L-am intrebat pe amicul meu de unde are informatia. Raspunsul a fost ca de la Dan Diaconescu - actionarul minoritar al OTV-ului lui Sorin Ovidiu Vantu. Nu va da de gandit? Romani, treziti-va! E grav daca victoria lui Basescu a fost clocita in laboratoarele unui fost infractor de drept comun!
P.S. - La sectia 793, de la scoala Ionel Teodoreanu, am descoperit o frauda. Un alegator, pe numele sau Nedelciu Viorel, a descoperit in momentul in care a dorit sa voteze ca in locul sau votase altcineva. Desi incidentul era cunoscut de membrii sectiei de votare, presedinta acesteia nu a anuntat Biroul Electoral despre incident, decat dupa ce m-am deplasat acolo si i-am cerut sa faca acest lucru. La fata locului s-a deplasat si un echipaj al sectiei 16. Stiti cum s-a fraudat incidentul? Simplu: alegatorul Nedelciu Viorel a fost pus sa dea o declaratie in care sa mentioneze ca nu a votat, dupa care, la ora 21.05, i-a fost dat un buletin de vot ca sa voteze. Nimeni - dar absolut nimeni - nu si-a pus intrebarea cum a fost posibil ca cineva sa voteze in locul altei persoane si cum va fi numarat votul fraudulos existent in urna de vot. Ganditi-va daca la fiecare sectie de votare a existat doar un singur incident de acest gen, ca victoria lui Basescu nu e tocmai cusera!

2 comentarii:

sandman spunea...

Chiar sintem o natiune de gaozari!

catalin spunea...

Bine mai zici. Basescu ne-a bagat in groapa cu un pas , acum ne baga si cu celalalt .