8 decembrie 2009

TATAL FNI DEZVALUIE CA EL L-A FACUT PE LIDERUL PSD: VANTU IL URASTE PE GEOANA

Ori de cate ori doreste sa lanseze anumite semnale pentru cunoscatori, fostul infractor de drept comun, Sorin Ovidiu Vantu, da un interviu intr-un ziar. Ieri, mogulul lui Basescu s-a autodenuntat "cunoscatorilor", cu zambetul pe buze, dezvaluind ca el a fost cel care l-a facut pe liderul PSD, MIrcea Geoana. Astfel, intr-un interviu acordat saptamanalului "Capital", SOV arunca bomba: "urasc prostii". Cu alte cuvinte, daca ne luam dupa spusele tatalui FNI, omul il uraste pe Geoana - ca doar el e "prostanac". Acum ati inteles, inca o data ca intre SOV si Traian Basescu exista o legatura indestructibila? Daca nu intelegeti, hai ca va da SOV mura-n gura! Intrebat fiind de reporterul de la "Capital", "Dormiţi liniştit, domnule Sorin Ovidiu Vîntu?", fostul infractor de drept comun declara nonsalant: "Din perspectiva aluziei dumneavoastră, da". In traducere libera, raspunsul lui SOV ar fi: "Nu-mi fac griji ca as putea intra in puscarie pentru dosarul FNI-ul si cele conexe acestuia, pentru ca Basescu lucreaza pentru mine".
P.S.: M-a ingrijorat teribil faptul ca in acelasi interviu SOV recunoaste in gura mare ca iubeste de mic ciordeala: "Eu, la 25 de ani, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să-mi câştig existenţa, fără a-mi alege mijloacele". Mai grav este ca individul ii indeamna si tineri, dar si mediul de afaceri, "sa faca ORICE
(n.n. - sa incalce legea) pentru a supravietui pe timp de criza" . Asta da educatie, moncher!

5 comentarii:

just. spunea...

Si daca nu va fi Dl. ISARESCU va veti cere scuze public?

LUCIAN IONESCU spunea...

Buna ziua! Ma numesc Jeanine Ionescu fosta colaboratoare OTV sunt cea care a depus petitiile la CNA miercuri 02.12.2009, http://www.mediafax.ro/cultura-media/narcisa-iorga-acuzata-ca-ar-fi-luat-spaga-un-pachet-de-la-otv-5148957 si tin sa mentionez ca pentru fiecare declaratie din petitie detin probe audio si inscrisuri nepublicate si nedifuzate pe nici un post de televiziune pana in prezent si totodata ceea ce este cel mai grav fapt petrecut pana in prezent este legat de amenintarea unui membru CNA la adresa mea,a familiei mele in urma depunerii plangerii si presiunile care s-au facut asupra mea in urma depunerii respectivelor plangeri fapt pentru care deasemenea detin probe audio. Ma adresez pe aceasta cale domniei voastre sperand ca prin intermediul dumneavoastra apelul meu va putea fi facut public considerand ca din acest moment lucrurile se agraveaza si ma tem pentru viata mea si a familiei mele. Doresc ca prin intermediul mass mediei autoritatile competente sa se poata autosesiza si atat eu cat si familia mea sa fim pusi in afara oricarui pericol in cat mai scurt timp. Detin probe referitoare la toate cele afirmate mai sus si va rog daca ceea ce eu v-am adus la cunostinta prin intermediul prezentului mesaj si considerati ca putem impreuna sa facem cunoscuta situatia in care atat eu cat si familia mea ne aflam si presiunile care se fac asupra noastra de catre un membru al acestei Institutii in urma depunerii unor Petitii ma puteti contacta la telefon 0762 19 99 37 pentru probe,declaratii etc. Totodata va trimit si link-ul blogului meu http://www.impreuna-impotriva-lor.blogspot.com/ pentru a putea asculta si viziona o parte din probele ce au stat la baza scandalului " Spaga la CNA" pe care le detin pe langa cele cu amenintarea mai exact presiunile facute asupra mea de un membru CNA ,probe neafisate in momentul de fata pe acest blog intetionand sa le fac publice prin intermediul mass - mediei.

Contact e-mail anca_mil@yahoo.com

Tel 0762 19 99 37

Adresa blog: http://www.impreuna-impotriva-lor.blogspot.com/

Asteptam un raspuns din partea dvs cat de repede.Multumim anticipat.

ZARA spunea...

Deocamdata nu imi pot cere scuze. Am fost ciuruit! La fel ca alte 5 milioane de romani care cu tarie ca un comunist nu mai are ce cauta in fruntea tarii, iar un infractor de drept comun nu poate fi considerat un "domn" sau un "respectabil om de afaceri".
Dar promit ca imi cer scuze atunci cand Romania va intra in normalitate, in fruntea tarii nu va mai fi un fost comunist, iar infractorii vor ajunge acolo unde le este locul.

schmoukiz spunea...

Chiar daca e blog, ar trebui sa va respectati standardele de jurnalist. Ati dat un titlu fantasmagoric pornind de la jumatate din afirmatia "urasc betivii si prostii". Daca tot preferati jumatatile de adevar, nu vad de ce n-ati ales varianta "SOV il uraste pe Basescu pentru ca e betiv"?

societate spunea...

Educatia unora poate fi data de un model de gen Vantu, exemplu foarte bun pentru suti, hoti, drogati si alte categorii de "elita".