16 iunie 2010

SOV L-A FORTAT PE DUMITRU COSTIN SA DEMISIONEZE. DACA NU DEMISIONA, COSTIN URMA SA FIE SANTAJAT!

Dumitru Costin (membru in CA-ul Realitatea MEDIA) a demisionat azi dupa ce a primit dis de dimineata un telefon de la Sorin Ovidiu Vantu, care i-a cerut expres sa demisioneze, in caz contrar liderul BNS urmand a fi santajat cu un dosar privind afacerile derulate incalitate de mogul sindical.
De observat ca niciunul dintre liderii sindicali care sunt in CA-ul Realitatea Media nu a fost vocal in legatura cu greva, ei fiind chemati la ordine de SOV saptamana trecuta si atentionati sa nu faca nico miscare de protest impotriva guvernului.
Motivul: SOV a batut palma cu Guvernul, el urmand a primi niste contracte cu statul pentru a salva Realitatea TV si pentru a i se inchide dosarul de evaziune fiscala de la respectivul post de televiziune.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

nu are neaparata legatura cu acest post..dar doar aici iti pot lasa commenturi :) ..vroiam doar sa iti spun ca ai o voce superba..:)