27 aprilie 2009

DORMITI LINISTITI: NICIUN CUTREMUR PANA PE 29 APRILIE!

In vreme ce Romania fierbe de teama producerii unui nou cutremur, iar Institutul National de Fizica a Pamantului nu da semne ca ar avea o previziune, profesorul rus Viktor Bokov (a previzionat cutremurul din 25.04.2009) a postat pe Internet predictii privind producerea unor cutremure de adancime (peste 70 km) in emisfera nordica.
Conform predictiilor geofizicianului rus, probabilitatea ca un cutremur previzionat cu magnitudinea de 4-5 grade sa se produca este de 70%, insa aceasta creste pana la 80% in cazul unor cutremure de o magnitudine mai mare (n.n. - studiile profesorului rus se axeaza pe cutremurele cu o magnitudine de 5-6, 6-7 si de peste 7 grade pe scara Mercalli, care se resimt pe o suprafata de peste 60 km). Previziunile lui Bokov sunt prezentate zilnic, dupa ora 12.00, cu 48 de ore inainte de potentiala producere a unui seism (si sunt corectate cu o zi inainte de predictie).

Incepand de astazi, pe acest site veti gasi previziunile lui Bokov pentru zilele care urmeaza (28.04.2009, 29.04.2009).

Astazi voi afisa hartile privind potentiala producere a unor seime in zilele de 28 si 29 aprilie a.c. Dupa cum se vede din predictiile lui Bokov, in Romania se pare ca nu vor exista miscari seismice in urmatoarele 48 de ore. Aceasta predictie este intarita si de Ioan Istrate pe blogul sau, unde precizeaza ca <<vibratiile sunt sub nivelul critic cu mult. Deci nu trebuie sa va panicati. Am mai scris si in posturile anterioare urmeaza o perioada mai “ciudata”, cu multe evenimente, dar nu va sunt puse vietile in pericol. Daca aceasta ecuatie se va schimba, va voi anunta. Update 11.32pm Dl Istrate mi-a transmis : ” nu simt nimic pentru noaptea aceasta>>.

Este vremea sa ne intoarcem la credinta si sa ne rugam la Dumnezeu sa fim feriti de un cutremur!Niciun comentariu: